29 apr

Zit uw HR Beleid ook in de war?

Recent sprak ik een jonge ondernemer.

Hij contacteerde me met de vraag of ik eens wou langskomen om zijn HR eens te bekijken.

Hij zei: “Ik heb mensen in dienst en binnenkort zullen er weer 8 mensen opstarten, maar wij hebben niks van HR processen of tools of zelfs een arbeidsreglement. We weten niet eens wat we met ziektebriefjes moeten doen. “En trouwens, zei hij, ik ben als ondernemer begonnen om te ondernemen hé, niet om de Belgische wetgeving vanbuiten te leren!

Ik moest echt lachen, want dit is zóóó herkenbaar.

Starten we niet allemaal op deze manier? Komen we dan niet allemaal uitdagingen tegen als we ineens met personeel moeten gaan werken?

Bij ondernemen komt meer kijken dan bezig zijn waar je het liefste mee bezig bent. Om uw (HR) processen te stroomlijnen daar zijn ondernemers voor zoals ik! Het voordeel is dat ik zelf een ondernemer ben en weet waar je als bedrijfsleider tegenaan loopt en wat er voor nodig is om deze zaken helder te krijgen!

Ik ontzorg u volledig op vlak van uw (personeels)beleid, u hoeft de Belgische wetgeving helemaal niet vanbuiten te leren, want ik heb een doorgedreven kennis en expertise op dit vlak. Daarnaast ben ik ook organisatiecoach, heb ik een financiële achtergrond waardoor je me breder kan inzetten dan enkel op vlak van groei of strategie.

U kan met al uw vragen bij mij terecht!

Zit uw HR Beleid ook in de war?

Bel me, mail me: 0474/78.69.06 – wendy@savoirbv.be.

Ik spring in mijn wagen en bekijk samen met u wat ik voor u kan betekenen!

Leave A Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden.