Oe-hoe wordt je door Savoir geholpen?

1. Systemisch coachen

De nodige aandacht voor het individu binnen het systeem (team, organisatie) is onmisbaar geworden. Zien en begrijpen wat er rondom je gebeurt, is vaak de eerste stap om dichter te kunnen komen bij wat een organisatie écht nodig heeft. Systemen zijn levend en verdienen het om binnen hun bredere context bekeken te worden.

Wat Savoir doet is het ontdekken (analyseren), identificeren (onder de aandacht brengen) en helpen verfijnen van het DNA van de organisatie met al zijn unieke elementen. Alles wat je nodig hebt, is al aanwezig. Savoir zorgt voor het dynamische, evenwichtige kader waarin dit ware potentieel kan ontluiken.

2. Methodieken op maat

Er bestaat geen kant en klare oplossing die standaard toepasbaar is voor elke onderneming. Alles is dus maatwerk van de hoogste plank. Eén bepaalde strategie opleggen? Dat werkt volgens Savoir niet. Daarom kiezen we voor methodieken die voortvloeien uit de eigenheid, wensen of verlangens van het bedrijf.

Samen wordt er gezocht naar handvatten om vooral zélf aan de slag te gaan en zo op lange termijn meer veerkracht te ontwikkelen en ons als Savoir overbodig te maken.

3. Ons proces

Via de juiste cocktail van coaching, advies, HR of interim management komen we tot een unieke ‘flow’. De twee pijlers die hierbij primeren, zijn een analytische component (actieplannen uitwerken, hindernissen en hulpbronnen definiëren) en de sociale component (ervoor zorgen dat het systeem die actieplannen omarmt en integreert). Dat proces is soms confronterend en zeer ‘to the point’, maar brengt ook een bevrijdend gevoel van opluchting, gemoedsrust en groei met zich mee.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Onze missie

Savoir heeft het brandende verlangen;

– dat bedrijven plaatsen mogen zijn waar mensen gelukkig worden
– dat elke bedrijfsleider het respect krijgt dat hij geeft
– dat elke werknemer zich gewaardeerd mag voelen om wie hij is
– dat maskers mogen afvallen en er een sfeer van openheid heerst op de werkvloer
– dat ook persoonlijke doelen gevierd mogen worden
– dat menselijke kwetsbaarheden aanvaard en zelfs omarmd mogen worden
– dat wijsheden vrij van oordelen gedeeld en overgedragen mogen worden
– dat Savoir overbodig wordt en veerkracht geeft om hemelhoog te kunnen vliegen